Продаж харчових оболонок

Термінологія

Додаткова інформація про послуги ViskoTeepak, які допоможуть покращити ваше виробництво

Гофровані оболонки ViskoTeepak  це надзвичайно якісне гофрування, що дозволяє проводити швидке безперебійне наповнення. Завдяки запатентованій технології гофрування ViskoTeepak, гофротрубка виходить рівною, щільною і має широкий внутрішній діаметр. До того ж більший внутрішній діаметр і збільшена довжина оболонки в гофротрубці забезпечують плавний і високоефективний робочий процес.

Гофрована оболонка завжди менш схильна до забруднення, допомагає підтримувати привабливий зовнішній вигляд кінцевого продукту. Гофрована оболонка прискорить ваше виробництво завдяки спрощенню планування і швидкій, легкій обробці оболонок. Загалом економія часу і витрат входить у стандартну комплектацію гофрованої оболонки.

Spiralshirring  це сучасна технологія, яка виводить гофрування на новий рівень. За допомогою спеціальної техніки ми можемо досягти більшого метражу в гофротрубці порівняно зі звичайним гофруванням. Тому спіральне гофрування допомагає прискорити операції і покращити результат. Максимально стискаючи оболонку за допомогою революційної техніки, спіральне гофрування дозволяє виробнику ковбас виконувати роботу простіше і швидше. Більше метрів у ляльці способом спірального гофрування в поєднанні з більшою цівкою наповнення й оболонкою Мах, сьогодні є прикладом одного з найбільш продуктивних рішень і поєднань оболонок на ринку.

ViskoTeepak може запропонувати друк на обох боках полотна до шести кольорів, який буде відповідати усім вашим вимогам. З друком найвищої якості можна створити унікальний та привабливий зовнішній вигляд продукту, що буде сприяти продажу і виділить його серед конкурентів. Друк допоможе індивідуалізувати вашу продукцію, зробити її унікальною і вражаючою, а також вказати інгредієнти й інформацію про склад продукту.

EasyPeei IT  це техніка додаткової обробки, яка створює особливу внутрішню поверхню, що робить чищення ковбаси легким. Вона ідеально підходить для виробництва варених, копчених м’ясних виробів і ковбас типу болонья, де легке чищення необхідне для операцій нарізки на заводі.

Незалежно від того, обробляєте ви шинку, копченості, сушене м’ясо чи інші аналогічні продукти, ви завжди можете покластися на першокласну властивість зняття оболонки й обробки EasyPeei IT. Оптимальний баланс між відшаровуванням і адгезією досягається завдяки зниженню, але точному контролю зчеплення оболонки. EasyPeei IT прискорює процеси виробників м’яса, тим самим підвищуючи ефективність їх діяльності. Для зняття оболонки необхідно менше ручної праці, а коли кінцевий споживач сам знімає оболонку, це легко і не потребує зусиль. Тому зняття оболонки також сприяє споживчим перевагам і задоволеності.

EasyPeei IT забезпечує першокласне відшарування без шкоди для відмінної сталості калібру, проникності і високої стійкості до температури фіброузної оболонки ViskoTeepak. Ця властивість ідеально підходить для обробки м’ясних, а також копчених чи варених продуктів. Покриття легкого відшарування ефективно запобігає надмірній адгезії оболонки з поверхнею м’яса.

Перетворення EasyPeei IT може бути застосовано до більшості фіброузних продуктів і наявне у вигляді роликів або гофроване. Воно може бути поєднано з усіма доступними кольорами продукту. Можливе нанесення друку до шести кольорів.

Готове до використання (Ready to Use) — спеціально для високошвидкісного наповнення, яке не потребує замочування перед наповненням. Оболонка попередньо зволожена і гофрована, тому оператор може використовувати гофровану ляльку, вибравши її безпосередньо з коробки, що зменшує час обробки і виключає ризик забруднення від води, в якій відбувається замочування. Готова до використання оболонка гофрована з використанням новітніх технологій, що дає клієнту додаткові переваги.

Ідеальне поєднання фіброузних оболонок та нееластичних або напівеластичних сіток. Широкий вибір сіток дасть досконалий привабливий зовнішній вигляд в поєднанні з високою механічною міцністю і сталістю калібру наповнення. Рівень адгезії і відшарування можна точно змінити залежно від ваших вимог. Із сітковими оболонками ViskoTeepak дуже легко досягнути особливого зовнішнього вигляду продукту.

Ефектні форми сіток нададуть вашій ковбасі приємного вигляду. Готовий продукт справлятиме враження справжньої ручної роботи. Для вимогливих споживачів цей традиційний вигляд означає високу якість і вишуканий смак.

У нас є широкий асортимент нееластичної або напівеластичної сітки різноманітних форм  від популярних сот до геометричних візерунків, таких як прямокутні чи квадратні форми.

Сітка є невід'ємною частиною оболонки і збільшує цінність вашого продукту своїм унікальним зовнішнім виглядом.

ViskoTeepakSmoke являє собою фіброузну оболонку з кольором і ароматом копчення. Це рідке покриття з диму, яке усуває необхідність використання генераторів диму чи рідкого диму, що розпилюється в термокамерах. Покриття містить натуральний аромат копчення, що надає продукту з м'ясної сировини чи птиці копченого аромату і привабливого зовнішнього вигляду. Завдяки зменшенню часу копчення харчових продуктів, можна покращити прибутковість, продуктивність і рентабельність.

Рівномірне розподілення аромату і кольору  додаткова перевага фіброузних оболонок, просочених рідким димом. На відміну від традиційного процесу копчення, на поверхні продукту не залишається ніяких погано оброблених місць. В результаті  кінцевий продукт не тільки смачний, але і має вишуканий зовнішній вигляд. Рідкий дим також має перевагу зниження навантаження на навколишнє середовище, з нульовими викидами димових газів в атмосферу.

Концентрація диму також може бути скоригована за вашими потребами, адже дехто бажає тільки легкого кольору й аромату копчення, а іншим необхідний інтенсивний аромат диму і колір.

ViskcTeepakSmokeBarrier являє собою фіброузну оболонку, створену для забезпечення максимальної ефективності циклів копчення і приготування продукції, з нульовими втратами ваги в процесі виробництва і зберігання. В той час як оболонка діє як бар'єр, вона також має природний аромат копчення і колір, надаючи продукту з м'яса чи птиці копченого аромату і зовнішнього вигляду. Завдяки тому, що час копчення харчових продуктів скорочується чи взагалі копчення стає непотрібним, можна покращити прибутковість, продуктивність і рентабельність.

Бар'єрне покриття запобігає втраті ваги і пропусканню кисню, що забезпечує тривалий термін зберігання і споживчу привабливість копчених продуктів. Підвищення результату за рахунок зберігання ваги також збільшує загальний прибуток ваших операцій.

Рівномірний розподіл аромату і кольору  додаткова перевага фіброузних оболонок з бар'єром для диму: немає ніяких коливань аромату чи інтенсивності диму. А на поверхні продукту не залишається нерівномірних слідів. За допомогою цього унікального рішення продукти можуть бути вироблені зі зменшеним навантаженням на навколишнє середовище. Оболонки з бар'єром диму рекомендуються для великих шматків шинки, болоньї, м'яса у нарізці, делікатесних видів м'яса, шинки з індички, грудок індички, напівсухих і сухих ковбас; ідеальний вибір для формованих продуктів, які повинні мати аромат копчення.

Нарізання оболонки можливе з друком і без друку, з нанесенням покриття і без нього, а також у перфорованому стані.

Типи нарізання
Зазвичай всі розміри не більше 140 см
Аркуші з одного боку будь-яких розмірів завдовжки до 140 см
Аркуші з обох боків усіх розмірів завдовжки до 140 см

Ми можемо запропонувати перемотування і зав'язування різноманітної довжини і для різних діаметрів. Це може бути зроблено в поєднанні з друком, проколюванням, покриттям чи як комбінація з декількох варіантів.

Ми можемо запропонувати вам оболонку з одним закліпсованим кінцем. Наша оболонка сумісна з усіма стандартними кліпсаторами, що пропонує більшість виробників кліпсів. Ми можемо надати вам рекомендації щодо підбору кліпсів, щоб знайти ідеальне поєднання для вашого виробництва. Ми також пропонуємо кліпсування з одного боку як послугу для тих випадків, які дозволяють виконати кліпсування заздалегідь.

Щоб збільшити проникність оболонки, що використовується у спеціальних процесах, ми можемо запропонувати попереднє проколювання. Шляхом проколювання маленьких отворів у геометричних візерунках по всій оболонці можна зменшити зайву вологість, повітря і надлишок жиру, тим самим зробити термічний процес ефективнішим. Ми можемо запропонувати проколювання різних розмірів і з різними візерунками, що відповідають всьому діапазону важких чи легких продуктів і для рідких чи не рідких емульсій.

Перфорація застосовується для попереднього зв'язування оболонки. Шляхом проколювання невеликих отворів на зав'язаному кінці оболонки можна уникнути затримки повітря і вологи у верхній частині кінцевого продукту. Це гарантує високу якість кінцевого продукту.

З привабливими формами нашої прошитої фіброузної оболонки вашому бренду легко надати зовнішність особливого продукту, на яку він заслуговує.

Наші оболонки зшиті у вигляді різноманітних форм і мають привабливий зовнішній вигляд «ручної роботи». Для споживачів цей традиційний вигляд означає високу якість і атмосферу традиційного м'ясного ринку невеличкого міста. Шита фіброузна оболонка застосовується для салямі, пепероні, варених і напівсухих ковбас, а також паштетів.

Як і у випадку з усіма продуктами ViskoTeepak, шиті оболонки мають високу механічну міцність і оптимальний баланс між адгезією та відшаруванням. Оболонки на диво прості в застосуванні і швидко заповнюються.

У нас є традиційне зв'язування ручного типу для створення того унікального, привабливого продукту високої якості, який вам потрібен. Зв'язування ручного типу і техніка спеціального різання дозволяє практично без обмежень забезпечити необхідну форму і розмір.

Залишилися питання?

Зв'яжіться з нами по одному з номерів:
+380 98 118-65-89+380 73 150-15-61+380 99 169-01-41
Або поставте своє питання через форму зворотнього зв'язку